At Home With Gap

Miről is szól a tél? Nálam egyértelműen az összekucorodós kanapés filmnézésekről, a napi többszöri, alkalom nélküli teázásról és kávézásról, a lakás különböző pontjain könyvek és magazinok bújásáról. Akármennyire is utálom a hideget, a téli estéknek és hétvégéknek megvan a sajátos varázsa. Közeledve a karácsonyhoz még jobban megszaporodnak az otthoni elfoglaltságok, (kezdő) háziasszony révén elkezdődik a lakás dekorálása, valahogy a konyhában is többet sündörgök, próbálok a rengeteg munka és a szokásos karácsonyi irodai hajtás mellett egy kicsit ráhangolódni az ünnepekre. Ilyenkor természetesen az új év kapcsán vissza is tekintek a mögöttem hagyott évre. Akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok egy tétlen típus, lételemem a pörgés így általában permanensen túlvállalom magam, nem volt ez máshogy 2015-ben sem. Utolsó évemet is végigtapostam ügyvédjelöltként (jöhet a szakvizsga), magam mögött hagytam a Corvinus jogász-közgazdász képzését (az a fránya szakdolgozat még a két ünnep közöttre maradt), illetve "mellékállásként" éppen egy kávézó beindításában segédkezek. Mindezzel nem is lenne baj, csak így minden szabadidőm a hétvégére koncentrálódik és eljutottam arra a pontra, hogy nem szerettem volna a vasárnapjaimat a különböző együttműködésekből származó, sokszor kötelezettség és munkaszagú fotózásoknak és posztkészítésnek szentelni. Ennek szellemében ebben az évben irányt váltottam és sokkal autentikusabb lett a blog. Kevesebb lett a télen egy szál pulóverben, tökéletes sminkben megfotózott divatanyag és több lett a mindennapjainkat, utazásainkat, otthonunkat és bimbózó cukrásztudásomat bemutató poszt. Természetesen ez azt is jelentette, hogy sokkal kevesebb együttműködést tudtam idén vállalni, de igyekeztem a meglévőket megtartani és a megszokott színvonalon prezentálni felétek.

Akik egy ideje követnek, tudják, hogy kevés olyan anyag van, ahol nem jelenik meg vagy rajtam, vagy a háttérben valami a Gapből. Hát igen, nehéz lenne tagadnom, hogy a szívem egyik csücske ez az együttműködés, mivel mind a Gap csapattal, mind az egész márkával, a stílussal azonnal azonosulni tudtam. Ezért is örültem, amikor felajánlotta a Gap, hogy karácsony alkalmával meglephetem három olvasómat 1-1 Gap meglepetéssel, remélve, hogyha véletlenül még nem, akkor ezután biztos Ti is a márka rajongói lesztek.

Nem akartuk túlbonyolítani az életeteket, így nem kell mást tennetek, mint nyomni egy like-ot erre a posztra, megírni nekem, hogy mire vágynátok a Gaptől a fa alá és megvárni a hétfő 10 órai sorsolást, hogy hátha Ti lesztek azok a szerencsések, akiket megajándékozhatunk. Ha egy kis inspirációra vágynátok, akkor pedig pörgessétek végig még egyszer a posztot, mert én már megtaláltam a téli kedvenceim, és igen, természetesen mindegyiket a Gapből.

Photos by Miklós Horváth